Magustoidud

Saiavorm

Kustutan oma vana võla. Võtan juba tükk aega hoogu, et see postitus teha, kuid pole siiani jõudnud.
Siin ta nüüd on. Meie pere lemmik magustoit:

1 sai
1/2 l piima
2 muna
moosi (õuna- vm. mahedamaitselist moosi)
suhkrut
kaneeli
võid 

1. Lõika sai viiludeks ja viilud kuubikuteks, pruunista neid kergelt vähese võiga pannil.
2. Määri küpsetusvorm võiga ja lao pooled saiakuubikud vormi.
3. Pane saiakuubikutele kiht moosi ja lisa ülejäänud saiakuubikud.
4. Klopi lahti munad, lisa piim ja suhkur (vastavalt magusasoovile) ning vala segu vormi. Vedelik peaks katma u. 2/3 kuubikutest. Soovi korral raputa peale kaneeli ja suhkrut.
5. Küpseta ahjus 200°C juures kuni pool tundi ehk seni kuni vedelik on kadunud ja küpsetis kena – pruunikas pealt.