Saiakatted/määrded

Saiakate kodujuustu ja munaga

Meie pere tüüpilised lihavõtted lõppevad sellega, et on olemas suur hulk värvilisi keedetud mune ning keegi ei hooli nende söömisest. See ajendab alati mõnda munarooga valmistama. Seekord sai tehtud siis saiakatet.

Võtsin aluseks retsepti siit ning mugandasin selle vastavalt sellele, mis kodus on ning mis maitseb.


5 keedetud muna
ca 300g ehk purk kodujuustu
majoneesi
soola
soovikorral maitserohelist

—–

Munad hakkida väikseks, lisada kodujuust, sool ning majonees. Sõltuvalt siis sellele, kui vedelat keegi tahab.
Kuna originaalretsept sisaldas võid või toorjuustu, siis asendasin selle majoneesiga. Või armastajad meie pere ei ole ning toorjuustu samuti kodus polnud.
Igatahes sai lõpptulemus väga maitsev ning oli juba järgmise päeva hommikuks otsas.🙂